Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten ouderen

Verzekeringen.

Hulp nodig bij het afsluiten de juiste verzekeringen?

Onze specialist helpt je graag verder. We kijken samen naar je situatie en helpen je bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

Zeker weten of je de juiste verzekeringen afsluit me de beste premie?

Wij kijken graag met je mee! Onze specialist Angelique Cammeraat zal je helpen bij de Overlijdensrisicoverzekering (ORV) en de woonverzekering. Eric van Steijn staat klaar om je te helpen en alle vragen te beantwoorden over een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Optimale dekking en de meest voordelige premies! Vertrouw op ons advies voor gemoedsrust en financiële zekerheid.

Het eerste gesprek is volledig gratis en vrijblijvend.

Overlijdensrisicoverzekering (ORV)

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) biedt bescherming bij overlijden gedurende de polisduur en voorziet in een uitkering aan nabestaanden. Deze verzekering waarborgt financiële steun en wordt geactiveerd bij het overlijden van de verzekerde binnen de afgesproken termijn. In dat geval keert de verzekeraar doorgaans een vooraf bepaald bedrag uit aan de nabestaanden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een cruciale stap voor ondernemers om zichzelf te beschermen tegen inkomensverlies bij langdurige ziekte of invaliditeit. Deze verzekering voorziet in vervangend inkomen en biedt financiële stabiliteit wanneer je niet in staat bent je beroep uit te oefenen, waardoor je geen inkomen hebt. Met een AOV kun je je bedrijf draaiende houden en persoonlijke verplichtingen nakomen, zelfs als je niet kunt werken.

Zorgvuldig dekkingsopties vergelijken is essentieel om een AOV te vinden die past bij je behoeften en omstandigheden als ondernemer. Wij helpen je daar graag mee!

Woonverzekering

Met een woonverzekering bescherm je je huis en eigendommen tegen diverse risico’s zoals brand, diefstal, waterschade en meer. Deze verzekering biedt niet alleen financiële zekerheid, maar ook gemoedsrust. Of het nu gaat om schade aan je woning of verlies van waardevolle bezittingen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze specialist kan je helpen bij zowel het afsluiten van een woonverzekering, als het wijzigen en ondersteunen met de communicatie tussen de verzekeraar. We begeleiden schades naar de verzekeraar en zorgen dat alles netjes verloopt zonder verassingen!

 

Zekerheid bij je verzekering afsluiten? Wij kijken graag met je mee.

De juiste dekking voor een eerlijke premie, hulp bij schade en contact met de verzekering: ontzorg jezelf en plan een adviesgesprek met onze specialisten in verzekeringen.

Starters zoeken eerste woning

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke ...
Lees verder...
Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke betrokkenheid en voelen ons gesteund in een spannend proces. Angelique is ook altijd snel en professioneel.
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden ...
Lees verder...
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden en hoe alles zit. Aangezien dit ons eerste koophuis is, hadden wij echt van veel dingen geen idee en is dit nu veel duidelijker. Hij maakt een persoonlijk praatje wat ervoor zorgt dat wij ons op ons gemak voelde. Heel erg bedankt voor alles! Raden deze hypotheekadviseur echt aan iedereen aan.
Ruben van het Totaal Hypotheek Advies bureau heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypothee. Het hele proces was zeer professioneel en gestroomlijnd,...
Lees verder...
Ruben van het Totaal Hypotheek Advies bureau heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypothee. Het hele proces was zeer professioneel en gestroomlijnd, en hij heeft ons geholpen om de beste deal te krijgen die perfect past bij onze financiële situatie. Ruben was vriendelijk, geduldig en deskundig. We zijn erg dankbaar voor zijn dienst en zouden hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies. Bedankt voor jullie geweldige ondersteuning THA!
Wij zijn zeer goed geholpen door de heer Ruben Bakker. Hij heeft ons van begin tot eind proces alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en begeleidt. Volgende keer ...
Lees verder...
Wij zijn zeer goed geholpen door de heer Ruben Bakker. Hij heeft ons van begin tot eind proces alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en begeleidt. Volgende keer zullen we zeker terugkomen bij Ruben.
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit ...
Lees verder...
Dennis en Chantal
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit gelegt op ons niveau.Ook gaven ze ons nog wat tips mee. En keken welke mogelijkheden het beste bij ons pasten. De sfeer op kantor was fijn en gezellig. En hebben daar door ook veel gelachen. En ze nemen je zo als je bent. Kom je zo wel in je overal of in een 3 delig pak.het haalt ze niet uit wie of wat je bent ze verwelkomen je met open armen. Mocht iemand een goede hypotheek adviseur zoeken, dan ben je bij totaal hypotheek advies aan het juiste adres ze zoeken alles tot in de puntjes voor je uit.
Dennis en Chantal
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het ...
Lees verder...
Roderick & Eliana
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het soms meerdere keren voordat het kwartje viel. Daarnaast was Angelique ook erg behulpzaam om onze vragen te beantwoorden. Dankbaar voor de diensten. We zullen jullie zeker aanraden als mensen vertellen dat ze op zoek zijn naar goed en oprecht advies!!
Roderick & Eliana
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen ...
Lees verder...
A & S
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen en met zijn team laat hij het proces vlekkeloos verlopen. Voordat we bij hem kwamen zaten we bij een ander en gelukkig hebben we de keuze gemaakt om naar Eric te gaan. Hij adviseert je van A tot Z, hij legt alles uit, hij ontneemt je alle stress en je weet dat je in goede handen bent. De hypotheek was erg snel geregeld en voor we het wisten waren we aan het tekenen. Eric hecht veel waarde aan klantrelaties en dat vonden we fijn. Dit was onze eerste koopwoning en wat zijn we blij dat het zo goed verlopen is, mede dankzij Eric. Zijn team is ook geweldig! Wij radden iedereen Eric en zijn geweldige team aan. 10 van de 10 punten!
A & S
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ...
Lees verder...
Mo & Margaux
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ook al in 2 weken rond. Al met al een fijne prettige samenwerking.
Mo & Margaux