Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

  • Home
  • /
  • Hypotheekadvies voor ondernemers

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Hypotheekadviseur voor ondernemers

Hypotheekadvies voor ondernemers.

Bedrijfspand kopen? Bedrijf overnemen? Wij adviseren je graag.

Bij het kopen van een bedrijfspand of het overnemen van een bedrijf kijkt onze hypotheekadviseur naar alle complexe zaken en mogelijkheden van een hypotheek.

  • Zakelijke financieringen voor ondernemers
  • Meedenkend en transparant advies

Bedrijfspand kopen

Onze hypotheekadviseur zorgt voor de hoogste slagingskans met de beste voorwaarden.

Bedrijfsovername

Wij adviseren en helpen bij het financieren van een bedrijfsovername.

Ander zakelijk advies

Met ons uitgebreide netwerk aan ondernemers kunnen wij je adviseren bij verschillende complexe zaken.

Zakelijk hypotheekadvies en financieringen voor ondernemers

Want bij ons lukt het wél!

Als ondernemer sta je voor belangrijke financiële beslissingen, zoals bedrijfsovername en het financieren van een bedrijfspand. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt en bieden oplossingen die aansluiten op jouw zakelijke behoeften.

Of je nu op zoek bent naar een passende hypotheek voor de overname van een bedrijf of de aankoop van een bedrijfspand, wij helpen je graag met passend advies. Onze diepgaande kennis van de ondernemerswereld en het financiële landschap zorgen ervoor dat je de beste financiële beslissingen kunt nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij je zakelijke ambities.

Klaar om de volgende stap te zetten voor je onderneming? 

Plan een gratis oriëntatiegesprek en ontdek waarom andere ondernemers en relaties ons beoordelen met een 10,0!

Zakelijk hypotheekadvies oriëntatiegesprek

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

Goed geholpen en deskundig advies! Maakt altijd tijd voor je ! Geen vraag is te gek
J en B
Goed geholpen en deskundig advies! Maakt altijd tijd voor je ! Geen vraag is te gek
J en B
Eric geeft advies in begrijpelijke taal. Neemt tijd voor het gesprek en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Zowel Eric als Angelique werken nauwkeurig en zijn goed bereikbaar voor ...
Lees verder...
Sjoerd
Eric geeft advies in begrijpelijke taal. Neemt tijd voor het gesprek en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Zowel Eric als Angelique werken nauwkeurig en zijn goed bereikbaar voor vragen.
Sjoerd
Zowel Ruben als Angelique waren heel betrokken bij de aanvraag van de hypotheek en alles wat daar bij komt kijken. Alles vlot en prettig geregeld.
Miranda
Zowel Ruben als Angelique waren heel betrokken bij de aanvraag van de hypotheek en alles wat daar bij komt kijken. Alles vlot en prettig geregeld.
Miranda
Samen met Ruben en Angelique hebben wij een ingewikkeld hypotheektraject doorlopen. Ondanks dat er makkelijkere trajecten (hypotheekverstrekkers) waren hebben zij altijd ons belang voorop gesteld, zelfs als dit ...
Lees verder...
Robert
Samen met Ruben en Angelique hebben wij een ingewikkeld hypotheektraject doorlopen. Ondanks dat er makkelijkere trajecten (hypotheekverstrekkers) waren hebben zij altijd ons belang voorop gesteld, zelfs als dit veel meer tijd koste. Tijdens het traject werden wij zeer regelmatig op de hoogte gehouden. Wij hadden ons oprecht geen betere hypotheekadviseur kunnen voorstellen. 110% tevreden. Ga zo door!
Robert
We hebben heel prettig contact gehad met Ruben. Korte en snelle lijnen met elkaar. Als "leken" in de hypotheek wereld werd alles (soms meerdere keren hahaha) duidelijk uitgelegd. ...
Lees verder...
RMH
We hebben heel prettig contact gehad met Ruben. Korte en snelle lijnen met elkaar. Als "leken" in de hypotheek wereld werd alles (soms meerdere keren hahaha) duidelijk uitgelegd. Veel kennis, ervaring en geduld kortom we hebben een goed gevoel over onze afsluitingen.
RMH
Wij kennen Totaal Hypotheek Advies al vele jaren. En dan in het bijzonder Eric. Het is met hem zeer prettig zaken doen. Alles heeft hij voor ons tot ...
Lees verder...
Arjan
Wij kennen Totaal Hypotheek Advies al vele jaren. En dan in het bijzonder Eric. Het is met hem zeer prettig zaken doen. Alles heeft hij voor ons tot in de puntjes geregeld. Straight to the point en eerlijk in zijn adviezen. En met de nodige humor waar mogelijk. Wil je een goed en eerlijk advies bij je hypotheek of ander financieel advies, dan kan ik Totaal Hypotheek Advies zeer aanbevelen.
Arjan
Adviseur heeft mij stap voor stap begeleid en heeft mijn hypotheekwaarde snel en goed geregeld
RS
Adviseur heeft mij stap voor stap begeleid en heeft mijn hypotheekwaarde snel en goed geregeld
RS
afgelopen jaren met verschillende adviseurs in gesprek geweest maar wij kwamen nergens verder tot dat wij via via bij totaal hypotheek advies terecht kwamen, daar kregen we een ...
Lees verder...
jer en manuela
afgelopen jaren met verschillende adviseurs in gesprek geweest maar wij kwamen nergens verder tot dat wij via via bij totaal hypotheek advies terecht kwamen, daar kregen we een gesprek met Eric van Steijn. deze man weet waar hij het over heeft en is ook zeer duidelijk wat de kansen of mogelijkheden zijn!Eric is voor ons dan ook een topper!!! zeer goede begeleiding!!! ook zijn collega's helpen je zeer goed met je vragen en afhandelingen. snelle reacties op je vragen maar ook realistisch of ook iets mogelijk is. wij zijn dan ook heel tevreden hoe wij zijn geholpen met onze hypotheek! wij bevelen dan ook op zeker totaal hypotheek advies aan!!!
jer en manuela