Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

  • Home
  • /
  • Hypotheekadvies voor ondernemers

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Hypotheekadviseur voor ondernemers

Hypotheekadvies voor ondernemers.

Bedrijfspand kopen? Bedrijf overnemen? Wij adviseren je graag.

Bij het kopen van een bedrijfspand of het overnemen van een bedrijf kijkt onze hypotheekadviseur naar alle complexe zaken en mogelijkheden van een hypotheek.

  • Zakelijke financieringen voor ondernemers
  • Meedenkend en transparant advies

Bedrijfspand kopen

Onze hypotheekadviseur zorgt voor de hoogste slagingskans met de beste voorwaarden.

Bedrijfsovername

Wij adviseren en helpen bij het financieren van een bedrijfsovername.

Ander zakelijk advies

Met ons uitgebreide netwerk aan ondernemers kunnen wij je adviseren bij verschillende complexe zaken.

Zakelijk hypotheekadvies en financieringen voor ondernemers

Want bij ons lukt het wél!

Als ondernemer sta je voor belangrijke financiële beslissingen, zoals bedrijfsovername en het financieren van een bedrijfspand. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt en bieden oplossingen die aansluiten op jouw zakelijke behoeften.

Of je nu op zoek bent naar een passende hypotheek voor de overname van een bedrijf of de aankoop van een bedrijfspand, wij helpen je graag met passend advies. Onze diepgaande kennis van de ondernemerswereld en het financiële landschap zorgen ervoor dat je de beste financiële beslissingen kunt nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij je zakelijke ambities.

Klaar om de volgende stap te zetten voor je onderneming? 

Plan een gratis oriëntatiegesprek en ontdek waarom andere ondernemers en relaties ons beoordelen met een 10,0!

Zakelijk hypotheekadvies oriëntatiegesprek

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit ...
Lees verder...
Dennis en Chantal
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit gelegt op ons niveau.Ook gaven ze ons nog wat tips mee. En keken welke mogelijkheden het beste bij ons pasten. De sfeer op kantor was fijn en gezellig. En hebben daar door ook veel gelachen. En ze nemen je zo als je bent. Kom je zo wel in je overal of in een 3 delig pak.het haalt ze niet uit wie of wat je bent ze verwelkomen je met open armen. Mocht iemand een goede hypotheek adviseur zoeken, dan ben je bij totaal hypotheek advies aan het juiste adres ze zoeken alles tot in de puntjes voor je uit.
Dennis en Chantal
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het ...
Lees verder...
Roderick & Eliana
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het soms meerdere keren voordat het kwartje viel. Daarnaast was Angelique ook erg behulpzaam om onze vragen te beantwoorden. Dankbaar voor de diensten. We zullen jullie zeker aanraden als mensen vertellen dat ze op zoek zijn naar goed en oprecht advies!!
Roderick & Eliana
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen ...
Lees verder...
A & S
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen en met zijn team laat hij het proces vlekkeloos verlopen. Voordat we bij hem kwamen zaten we bij een ander en gelukkig hebben we de keuze gemaakt om naar Eric te gaan. Hij adviseert je van A tot Z, hij legt alles uit, hij ontneemt je alle stress en je weet dat je in goede handen bent. De hypotheek was erg snel geregeld en voor we het wisten waren we aan het tekenen. Eric hecht veel waarde aan klantrelaties en dat vonden we fijn. Dit was onze eerste koopwoning en wat zijn we blij dat het zo goed verlopen is, mede dankzij Eric. Zijn team is ook geweldig! Wij radden iedereen Eric en zijn geweldige team aan. 10 van de 10 punten!
A & S
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ...
Lees verder...
Mo & Margaux
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ook al in 2 weken rond. Al met al een fijne prettige samenwerking.
Mo & Margaux