Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Starters zoeken eerste woning

Je eerste huis kopen als starter.

Hypotheekadvies bij een hypotheek voor starters

Het kopen van een eerste woning is leuk en spannend. Er zijn veel dingen waar je over na moet denken en waar je over moet beslissen. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk zorgen hebt.

  • Keuzevrijheid uit alle banken
  • Vrijblijvend, gratis gesprek
  • Ruim 16 jaar vertrouwen op de woningmarkt

Wat zijn de financiële mogelijkheden voor mijn eerste hypotheek?

Om die vraag te beantwoorden gaan we graag met je in gesprek. Want wat is er leuker als je weet dat de financiering gaat lukken voordat je de huizenmarkt opgaat? Maar andersom natuurlijk ook, als je je eerste woning al hebt gevonden en wilt weten of je die kunt financieren, is een gesprek gewenst.

Wij schetsen samen een goed beeld met de mogelijkheden voor je eerste hypotheek, om zo met vertrouwen de huizenmarkt op te gaan.

Het eerste gesprek is volledig gratis en vrijblijvend.

Een hypotheek voor je eerste woning, wees goed voorbereid!

We zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan

Na een inventarisatie van je persoonlijke financiële situatie en wensen vormen wij ons een beeld en kunnen we vaak in het eerste gesprek al een indicatie geven van je toekomstige maandelijkse kosten. Je kan er op rekenen dat wij adviseren wat voor jou het beste is. Na de inventarisatie heb je een antwoord op de vraag of jij je eerste woning kan kopen.

Tips bij het lenen én bij het kopen van je eerste huis

Niet alleen is het belangrijk wat je maximaal kunt lenen, belangrijker is wat je wilt lenen en wat je wilt betalen. Hoe hoger de hypotheek, hoe hoger je maandelijkse kosten. Hou je maandelijks liever meer geld over, dan is het verstandig om je hypotheek hierop aan te passen.

Om precies te berekenen wat voor jou het meest geschikt is kun je een eerste vrijblijvend gesprek aanvragen. Daarna weten wij of het gaat lukken. Gebruik gerust de rekentool om de kosten te vergelijken, of kom langs en laat ons uitrekenen wat je kunt betalen en welk huis je daarvoor kunt kopen. Jij beslist uiteindelijk zelf! Maak een afspraak.

Kennismaking

We bespreken samen wat je woonwensen zijn, en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Hypotheekplan

Wij maken een beeld van je mogelijkheden en geven advies.

Woning zoeken

Met een goed beeld van de mogelijkheden, kan je opzoek naar een huis. Wij kunnen je hierbij ondersteunen en adviseren!

Naar de notaris

Nu nog alleen wat administratief werk, waar wij je natuurlijk volledig in ontzorgen!

Je eerste woning kopen in de regio van Alphen a/d Rijn

Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn, het is daarom geen geheim dat wij in deze regio veel ervaring hebben als hypotheekadviseur. Ook als hypotheekadviseur voor ondernemers! Huis kopen of hypotheek nodig in Alphen a/d Rijn? Kom gerust lang voor een kennismaking.

Starters eerste huis gekocht
Veelgestelde vragen

Met onze creatieve oplossingen zijn bij ons in de afgelopen jaren heel veel aanvragen daarom wél gelukt! Complexe zaken gaan wij ook zeker niet uit de weg.

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

Zowel Ruben als Angelique waren heel betrokken bij de aanvraag van de hypotheek en alles wat daar bij komt kijken. Alles vlot en prettig geregeld.
Miranda
Zowel Ruben als Angelique waren heel betrokken bij de aanvraag van de hypotheek en alles wat daar bij komt kijken. Alles vlot en prettig geregeld.
Miranda
Samen met Ruben en Angelique hebben wij een ingewikkeld hypotheektraject doorlopen. Ondanks dat er makkelijkere trajecten (hypotheekverstrekkers) waren hebben zij altijd ons belang voorop gesteld, zelfs als dit ...
Lees verder...
Robert
Samen met Ruben en Angelique hebben wij een ingewikkeld hypotheektraject doorlopen. Ondanks dat er makkelijkere trajecten (hypotheekverstrekkers) waren hebben zij altijd ons belang voorop gesteld, zelfs als dit veel meer tijd koste. Tijdens het traject werden wij zeer regelmatig op de hoogte gehouden. Wij hadden ons oprecht geen betere hypotheekadviseur kunnen voorstellen. 110% tevreden. Ga zo door!
Robert
We hebben heel prettig contact gehad met Ruben. Korte en snelle lijnen met elkaar. Als "leken" in de hypotheek wereld werd alles (soms meerdere keren hahaha) duidelijk uitgelegd. ...
Lees verder...
RMH
We hebben heel prettig contact gehad met Ruben. Korte en snelle lijnen met elkaar. Als "leken" in de hypotheek wereld werd alles (soms meerdere keren hahaha) duidelijk uitgelegd. Veel kennis, ervaring en geduld kortom we hebben een goed gevoel over onze afsluitingen.
RMH
Wij kennen Totaal Hypotheek Advies al vele jaren. En dan in het bijzonder Eric. Het is met hem zeer prettig zaken doen. Alles heeft hij voor ons tot ...
Lees verder...
Arjan
Wij kennen Totaal Hypotheek Advies al vele jaren. En dan in het bijzonder Eric. Het is met hem zeer prettig zaken doen. Alles heeft hij voor ons tot in de puntjes geregeld. Straight to the point en eerlijk in zijn adviezen. En met de nodige humor waar mogelijk. Wil je een goed en eerlijk advies bij je hypotheek of ander financieel advies, dan kan ik Totaal Hypotheek Advies zeer aanbevelen.
Arjan
Adviseur heeft mij stap voor stap begeleid en heeft mijn hypotheekwaarde snel en goed geregeld
RS
Adviseur heeft mij stap voor stap begeleid en heeft mijn hypotheekwaarde snel en goed geregeld
RS
afgelopen jaren met verschillende adviseurs in gesprek geweest maar wij kwamen nergens verder tot dat wij via via bij totaal hypotheek advies terecht kwamen, daar kregen we een ...
Lees verder...
jer en manuela
afgelopen jaren met verschillende adviseurs in gesprek geweest maar wij kwamen nergens verder tot dat wij via via bij totaal hypotheek advies terecht kwamen, daar kregen we een gesprek met Eric van Steijn. deze man weet waar hij het over heeft en is ook zeer duidelijk wat de kansen of mogelijkheden zijn!Eric is voor ons dan ook een topper!!! zeer goede begeleiding!!! ook zijn collega's helpen je zeer goed met je vragen en afhandelingen. snelle reacties op je vragen maar ook realistisch of ook iets mogelijk is. wij zijn dan ook heel tevreden hoe wij zijn geholpen met onze hypotheek! wij bevelen dan ook op zeker totaal hypotheek advies aan!!!
jer en manuela
We zijn zeer deskundig geholpen door Eric en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader!
Natalia
We zijn zeer deskundig geholpen door Eric en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader!
Natalia
We hebben de contacten met Eric altijd als prettig ervaren. Hij maakte voor ons alles een stuk gemakkelijker en zorgde ervoor dat wij alle stappen goed begrepen. Eric ...
Lees verder...
Merel en Rogier
We hebben de contacten met Eric altijd als prettig ervaren. Hij maakte voor ons alles een stuk gemakkelijker en zorgde ervoor dat wij alle stappen goed begrepen. Eric maakte voor ons gevoel altijd tijd voor ons als we vragen hadden en was ook prettig te benaderen.
Merel en Rogier