Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Starters zoeken eerste woning

Je eerste huis kopen als starter.

Hypotheekadvies bij een hypotheek voor starters

Het kopen van een eerste woning is leuk en spannend. Er zijn veel dingen waar je over na moet denken en waar je over moet beslissen. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk zorgen hebt.

  • Keuzevrijheid uit alle banken
  • Vrijblijvend, gratis gesprek
  • Ruim 16 jaar vertrouwen op de woningmarkt

Wat zijn de financiële mogelijkheden voor mijn eerste hypotheek?

Om die vraag te beantwoorden gaan we graag met je in gesprek. Want wat is er leuker als je weet dat de financiering gaat lukken voordat je de huizenmarkt opgaat? Maar andersom natuurlijk ook, als je je eerste woning al hebt gevonden en wilt weten of je die kunt financieren, is een gesprek gewenst.

Wij schetsen samen een goed beeld met de mogelijkheden voor je eerste hypotheek, om zo met vertrouwen de huizenmarkt op te gaan.

Het eerste gesprek is volledig gratis en vrijblijvend.

Een hypotheek voor je eerste woning, wees goed voorbereid!

We zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan

Na een inventarisatie van je persoonlijke financiële situatie en wensen vormen wij ons een beeld en kunnen we vaak in het eerste gesprek al een indicatie geven van je toekomstige maandelijkse kosten. Je kan er op rekenen dat wij adviseren wat voor jou het beste is. Na de inventarisatie heb je een antwoord op de vraag of jij je eerste woning kan kopen.

Tips bij het lenen én bij het kopen van je eerste huis

Niet alleen is het belangrijk wat je maximaal kunt lenen, belangrijker is wat je wilt lenen en wat je wilt betalen. Hoe hoger de hypotheek, hoe hoger je maandelijkse kosten. Hou je maandelijks liever meer geld over, dan is het verstandig om je hypotheek hierop aan te passen.

Om precies te berekenen wat voor jou het meest geschikt is kun je een eerste vrijblijvend gesprek aanvragen. Daarna weten wij of het gaat lukken. Gebruik gerust de rekentool om de kosten te vergelijken, of kom langs en laat ons uitrekenen wat je kunt betalen en welk huis je daarvoor kunt kopen. Jij beslist uiteindelijk zelf! Maak een afspraak.

Kennismaking

We bespreken samen wat je woonwensen zijn, en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Hypotheekplan

Wij maken een beeld van je mogelijkheden en geven advies.

Woning zoeken

Met een goed beeld van de mogelijkheden, kan je opzoek naar een huis. Wij kunnen je hierbij ondersteunen en adviseren!

Naar de notaris

Nu nog alleen wat administratief werk, waar wij je natuurlijk volledig in ontzorgen!

Je eerste woning kopen in de regio van Alphen a/d Rijn

Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn, het is daarom geen geheim dat wij in deze regio veel ervaring hebben als hypotheekadviseur. Ook als hypotheekadviseur voor ondernemers! Huis kopen of hypotheek nodig in Alphen a/d Rijn? Kom gerust lang voor een kennismaking.

Starters eerste huis gekocht
Veelgestelde vragen

Met onze creatieve oplossingen zijn bij ons in de afgelopen jaren heel veel aanvragen daarom wél gelukt! Complexe zaken gaan wij ook zeker niet uit de weg.

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke ...
Lees verder...
Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke betrokkenheid en voelen ons gesteund in een spannend proces. Angelique is ook altijd snel en professioneel.
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden ...
Lees verder...
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden en hoe alles zit. Aangezien dit ons eerste koophuis is, hadden wij echt van veel dingen geen idee en is dit nu veel duidelijker. Hij maakt een persoonlijk praatje wat ervoor zorgt dat wij ons op ons gemak voelde. Heel erg bedankt voor alles! Raden deze hypotheekadviseur echt aan iedereen aan.
Ruben van het Totaal Hypotheek Advies bureau heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypothee. Het hele proces was zeer professioneel en gestroomlijnd,...
Lees verder...
Ruben van het Totaal Hypotheek Advies bureau heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypothee. Het hele proces was zeer professioneel en gestroomlijnd, en hij heeft ons geholpen om de beste deal te krijgen die perfect past bij onze financiële situatie. Ruben was vriendelijk, geduldig en deskundig. We zijn erg dankbaar voor zijn dienst en zouden hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies. Bedankt voor jullie geweldige ondersteuning THA!
Wij zijn zeer goed geholpen door de heer Ruben Bakker. Hij heeft ons van begin tot eind proces alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en begeleidt. Volgende keer ...
Lees verder...
Wij zijn zeer goed geholpen door de heer Ruben Bakker. Hij heeft ons van begin tot eind proces alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en begeleidt. Volgende keer zullen we zeker terugkomen bij Ruben.
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit ...
Lees verder...
Dennis en Chantal
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit gelegt op ons niveau.Ook gaven ze ons nog wat tips mee. En keken welke mogelijkheden het beste bij ons pasten. De sfeer op kantor was fijn en gezellig. En hebben daar door ook veel gelachen. En ze nemen je zo als je bent. Kom je zo wel in je overal of in een 3 delig pak.het haalt ze niet uit wie of wat je bent ze verwelkomen je met open armen. Mocht iemand een goede hypotheek adviseur zoeken, dan ben je bij totaal hypotheek advies aan het juiste adres ze zoeken alles tot in de puntjes voor je uit.
Dennis en Chantal
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het ...
Lees verder...
Roderick & Eliana
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het soms meerdere keren voordat het kwartje viel. Daarnaast was Angelique ook erg behulpzaam om onze vragen te beantwoorden. Dankbaar voor de diensten. We zullen jullie zeker aanraden als mensen vertellen dat ze op zoek zijn naar goed en oprecht advies!!
Roderick & Eliana
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen ...
Lees verder...
A & S
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen en met zijn team laat hij het proces vlekkeloos verlopen. Voordat we bij hem kwamen zaten we bij een ander en gelukkig hebben we de keuze gemaakt om naar Eric te gaan. Hij adviseert je van A tot Z, hij legt alles uit, hij ontneemt je alle stress en je weet dat je in goede handen bent. De hypotheek was erg snel geregeld en voor we het wisten waren we aan het tekenen. Eric hecht veel waarde aan klantrelaties en dat vonden we fijn. Dit was onze eerste koopwoning en wat zijn we blij dat het zo goed verlopen is, mede dankzij Eric. Zijn team is ook geweldig! Wij radden iedereen Eric en zijn geweldige team aan. 10 van de 10 punten!
A & S
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ...
Lees verder...
Mo & Margaux
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ook al in 2 weken rond. Al met al een fijne prettige samenwerking.
Mo & Margaux