Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

  • Home
  • /
  • Hypotheek oversluiten

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Hypotheek oversluiten keuze

Hypotheek oversluiten.

Nieuwe hypotheek afsluiten met betere voorwaarden?

Lagere rente en lagere maandlasten? Of wil je een andere hypotheekvorm? Dan kan je je hypotheek oversluiten. Of het voordelig is, hangt af van je huidige hypotheek, rentestanden en situatie. We onderzoeken graag de mogelijkheden en geven persoonlijk advies.

  • Wij onderzoeken je voordelen
  • We ondersteunen je in het hele proces

Oversluiten of niet? Wij helpen je de juiste keuze te maken

In sommige gevallen kan het oversluiten van je hypotheek voordelig voor je uitpakken. Bijvoorbeeld wanneer een andere hypotheekverstrekker een rentepercentage heeft die gunstiger is waardoor je op je maandlasten kunt besparen, of een andere hypotheek sluit beter aan op je persoonlijke situatie. En als je je woning wilt verbouwen of je woning overwaarde heeft ook dan kan oversluiten voordelig voor je uitpakken.

Het eerste gesprek is volledig gratis en vrijblijvend.

Waarom je hypotheek oversluiten?

Hypotheekrentes veranderen

Het kan zijn dat de huidige hypotheekrente lager is dan de rente die jij op dit moment betaald. Je kunt dan bij een aantal geldverstrekkers vragen om deze lagere rente. Dit noemen we ook wel rentemiddeling, een manier om lagere maandlasten te krijgen en dat kan zeker interessant zijn als de rente fors gedaald is. Logisch dat jij je dan afvraagt of rentemiddeling tot de mogelijkheden behoort. We zoeken graag voor je uit welk effect dit heeft op je lopende hypotheek.

Hypotheek oversluiten voor een verbouwing

Met een verbouwing in het vooruitzicht, is het wellicht het juiste moment om je hypotheek over te sluiten. Zo kan je geld lenen voor je huisrenovatie of verbeteringen te financieren. Dit stelt huiseigenaren in staat om in hun woningen te investeren en mogelijk de waarde ervan te verhogen..

Kosten en nadelen van oversluiten

Het oversluiten van een hypotheek biedt kansen op lagere rentes en financiering voor verbouwingen. Toch zijn er belangrijke aandachtspunten. Kosten voor het oversluiten van je hypotheek omvatten boeterente, afsluitkosten, taxatiekosten en advieskosten. Nieuwe voorwaarden bij een andere geldverstrekker kunnen invloed hebben op leningflexibiliteit. Niet iedereen komt in aanmerking voor oversluiten. Wij raden daarom aan om je situatie te bespreken met onze hypotheekadviseurs om met professioneel advies te bepalen of de voordelen opwegen tegen de kosten en nadelen.

Kan ik besparen op mijn hypotheek met oversluiten?

Weten of je de juiste keuze maakt met oversluiten? Oversluiten van een hypotheek is een financiële beslissing die zorgvuldig moet worden overwogen. Wij geven je professioneel advies en je helpen je specifieke situatie en doelen te beoordelen. Plan een afspraak met een hypotheekadviseur, wij helpen je graag verder.

Geld besparen met hypotheek oversluiten

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke ...
Lees verder...
Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke betrokkenheid en voelen ons gesteund in een spannend proces. Angelique is ook altijd snel en professioneel.
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden ...
Lees verder...
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden en hoe alles zit. Aangezien dit ons eerste koophuis is, hadden wij echt van veel dingen geen idee en is dit nu veel duidelijker. Hij maakt een persoonlijk praatje wat ervoor zorgt dat wij ons op ons gemak voelde. Heel erg bedankt voor alles! Raden deze hypotheekadviseur echt aan iedereen aan.
Ruben van het Totaal Hypotheek Advies bureau heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypothee. Het hele proces was zeer professioneel en gestroomlijnd,...
Lees verder...
Ruben van het Totaal Hypotheek Advies bureau heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypothee. Het hele proces was zeer professioneel en gestroomlijnd, en hij heeft ons geholpen om de beste deal te krijgen die perfect past bij onze financiële situatie. Ruben was vriendelijk, geduldig en deskundig. We zijn erg dankbaar voor zijn dienst en zouden hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies. Bedankt voor jullie geweldige ondersteuning THA!
Wij zijn zeer goed geholpen door de heer Ruben Bakker. Hij heeft ons van begin tot eind proces alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en begeleidt. Volgende keer ...
Lees verder...
Wij zijn zeer goed geholpen door de heer Ruben Bakker. Hij heeft ons van begin tot eind proces alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en begeleidt. Volgende keer zullen we zeker terugkomen bij Ruben.
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit ...
Lees verder...
Dennis en Chantal
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit gelegt op ons niveau.Ook gaven ze ons nog wat tips mee. En keken welke mogelijkheden het beste bij ons pasten. De sfeer op kantor was fijn en gezellig. En hebben daar door ook veel gelachen. En ze nemen je zo als je bent. Kom je zo wel in je overal of in een 3 delig pak.het haalt ze niet uit wie of wat je bent ze verwelkomen je met open armen. Mocht iemand een goede hypotheek adviseur zoeken, dan ben je bij totaal hypotheek advies aan het juiste adres ze zoeken alles tot in de puntjes voor je uit.
Dennis en Chantal
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het ...
Lees verder...
Roderick & Eliana
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het soms meerdere keren voordat het kwartje viel. Daarnaast was Angelique ook erg behulpzaam om onze vragen te beantwoorden. Dankbaar voor de diensten. We zullen jullie zeker aanraden als mensen vertellen dat ze op zoek zijn naar goed en oprecht advies!!
Roderick & Eliana
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen ...
Lees verder...
A & S
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen en met zijn team laat hij het proces vlekkeloos verlopen. Voordat we bij hem kwamen zaten we bij een ander en gelukkig hebben we de keuze gemaakt om naar Eric te gaan. Hij adviseert je van A tot Z, hij legt alles uit, hij ontneemt je alle stress en je weet dat je in goede handen bent. De hypotheek was erg snel geregeld en voor we het wisten waren we aan het tekenen. Eric hecht veel waarde aan klantrelaties en dat vonden we fijn. Dit was onze eerste koopwoning en wat zijn we blij dat het zo goed verlopen is, mede dankzij Eric. Zijn team is ook geweldig! Wij radden iedereen Eric en zijn geweldige team aan. 10 van de 10 punten!
A & S
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ...
Lees verder...
Mo & Margaux
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ook al in 2 weken rond. Al met al een fijne prettige samenwerking.
Mo & Margaux