Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

Maak kennis met ons team

Samen maken wij het mogelijk om je het beste hypotheekadvies te geven, en op elke vraag een antwoord te geven! Van hypotheekadvies voor ondernemers, tot verzekeringen.

Eric van Steijn

Mijn naam is Eric van Steijn, sinds 1987 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2001 gestart als zelfstandig ondernemer, hypotheek- assurantiekantoor.

Voorheen heb ik 14 jaar in loondienst gewerkt. Door mijn jarenlange ervaring als erkend financieel adviseur kan ik snel analyseren wat de mogelijkheden zijn. De basis voor een juist advies leg ik in het gesprek met de klanten op kantoor. Ik vind het cruciaal om de wensen en verlangens van de klanten goed te inventariseren.

Als bedrijf zijn wij Wft gecertificeerd: het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het keurmerk toetst jaarlijks onze bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze adviezen.

Wil je direct contact met mij? Bel 06-24983287 of stuur een bericht via WhatsApp voor het maken van een afspraak. Een e-mail is uiteraard ook mogelijk eric@totaal-advies.nl

Ruben Bakker

Ruben Bakker

Mijn naam is Ruben Bakker, sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik heb jarenlang bij de banken gewerkt en sinds 8 jaar ben ik zelfstandig hypotheekadviseur.

Door mijn achtergrond als hypotheekacceptant bij de banken weet ik goed hoe het aan “de andere kant” werkt en kan ik goed samenwerken met de diverse banken. Ook heb ik jarenlang jaarcijfers van ondernemers beoordeeld waardoor ik de discussie met de banken over een hypotheekaanvraag van een ondernemer goed aankan. Hierdoor krijg ik geregeld meer voor elkaar voor ondernemers dan elders. Ben je ondernemer of ben je in loondienst? Ik help je graag verder om je volgende woning te financieren!

Je kunt mij bellen op 06-11527843 of mailen via ruben@totaal-advies.nl

Angelique Cammeraat

Mijn naam is Angelique Cammeraat, sinds 2012 werkzaam in de financiële dienstverlening. Voorheen bij twee verzekeringsmaatschappijen en sinds 2014 als medewerkster bij Totaal Hypotheek Advies.

Ik zorg dat alles administratief vlekkeloos verloopt en onderhoud het contact met de banken, verzekeringsmaatschappijen en met onze relaties. Daarnaast vergelijk ik premies en voorwaarden voor een voordelig en aantrekkelijk woonpakket en uw autoverzekering. Ik ben gediplomeerd.

Voor al je vragen kun je mij bereiken op 0172 471 571  of via e-mail angelique@totaal-advies.nl

Waar kunnen wij je bij helpen?

Geld nodig om je woonwensen in vervulling te laten gaan? Advies nodig bij het kiezen van de juiste hypotheek? Wij staan voor je klaar bij al je vragen.

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

Wij kennen Totaal Hypotheek Advies al vele jaren. En dan in het bijzonder Eric. Het is met hem zeer prettig zaken doen. Alles heeft hij voor ons tot ...
Lees verder...
Arjan
Wij kennen Totaal Hypotheek Advies al vele jaren. En dan in het bijzonder Eric. Het is met hem zeer prettig zaken doen. Alles heeft hij voor ons tot in de puntjes geregeld. Straight to the point en eerlijk in zijn adviezen. En met de nodige humor waar mogelijk. Wil je een goed en eerlijk advies bij je hypotheek of ander financieel advies, dan kan ik Totaal Hypotheek Advies zeer aanbevelen.
Arjan
Adviseur heeft mij stap voor stap begeleid en heeft mijn hypotheekwaarde snel en goed geregeld
RS
Adviseur heeft mij stap voor stap begeleid en heeft mijn hypotheekwaarde snel en goed geregeld
RS
afgelopen jaren met verschillende adviseurs in gesprek geweest maar wij kwamen nergens verder tot dat wij via via bij totaal hypotheek advies terecht kwamen, daar kregen we een ...
Lees verder...
jer en manuela
afgelopen jaren met verschillende adviseurs in gesprek geweest maar wij kwamen nergens verder tot dat wij via via bij totaal hypotheek advies terecht kwamen, daar kregen we een gesprek met Eric van Steijn. deze man weet waar hij het over heeft en is ook zeer duidelijk wat de kansen of mogelijkheden zijn!Eric is voor ons dan ook een topper!!! zeer goede begeleiding!!! ook zijn collega's helpen je zeer goed met je vragen en afhandelingen. snelle reacties op je vragen maar ook realistisch of ook iets mogelijk is. wij zijn dan ook heel tevreden hoe wij zijn geholpen met onze hypotheek! wij bevelen dan ook op zeker totaal hypotheek advies aan!!!
jer en manuela
We zijn zeer deskundig geholpen door Eric en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader!
Natalia
We zijn zeer deskundig geholpen door Eric en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader!
Natalia
We hebben de contacten met Eric altijd als prettig ervaren. Hij maakte voor ons alles een stuk gemakkelijker en zorgde ervoor dat wij alle stappen goed begrepen. Eric ...
Lees verder...
Merel en Rogier
We hebben de contacten met Eric altijd als prettig ervaren. Hij maakte voor ons alles een stuk gemakkelijker en zorgde ervoor dat wij alle stappen goed begrepen. Eric maakte voor ons gevoel altijd tijd voor ons als we vragen hadden en was ook prettig te benaderen.
Merel en Rogier
Eric werkt snel, denkt mee en geeft duidelijk advies. Vriendelijk en helder.
Eric werkt snel, denkt mee en geeft duidelijk advies. Vriendelijk en helder.
Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke ...
Lees verder...
Wij zijn uitstekend geholpen door Eric. Hij heeft geduld en legt alles duidelijk uit. Geen vraag is te gek en geen telefoontje te veel. We waarderen zijn persoonlijke betrokkenheid en voelen ons gesteund in een spannend proces. Angelique is ook altijd snel en professioneel.
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden ...
Lees verder...
Wat een prettige gesprekken hebben wij mogen voeren met Eric. Hij bemiddelt niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je begrijpt wat er allemaal gedaan moet worden en hoe alles zit. Aangezien dit ons eerste koophuis is, hadden wij echt van veel dingen geen idee en is dit nu veel duidelijker. Hij maakt een persoonlijk praatje wat ervoor zorgt dat wij ons op ons gemak voelde. Heel erg bedankt voor alles! Raden deze hypotheekadviseur echt aan iedereen aan.