Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

Maak kennis met ons team

Samen maken wij het mogelijk om je het beste hypotheekadvies te geven, en op elke vraag een antwoord te geven! Van hypotheekadvies voor ondernemers, tot verzekeringen.

Eric van Steijn

Mijn naam is Eric van Steijn, sinds 1987 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2001 gestart als zelfstandig ondernemer, hypotheek- assurantiekantoor.

Voorheen heb ik 14 jaar in loondienst gewerkt. Door mijn jarenlange ervaring als erkend financieel adviseur kan ik snel analyseren wat de mogelijkheden zijn. De basis voor een juist advies leg ik in het gesprek met de klanten op kantoor. Ik vind het cruciaal om de wensen en verlangens van de klanten goed te inventariseren.

Als bedrijf zijn wij Wft gecertificeerd: het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het keurmerk toetst jaarlijks onze bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze adviezen.

Wil je direct contact met mij? Bel 06-24983287 of stuur een bericht via WhatsApp voor het maken van een afspraak. Een e-mail is uiteraard ook mogelijk eric@totaal-advies.nl

Ruben Bakker

Ruben Bakker

Mijn naam is Ruben Bakker, sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik heb jarenlang bij de banken gewerkt en sinds 8 jaar ben ik zelfstandig hypotheekadviseur.

Door mijn achtergrond als hypotheekacceptant bij de banken weet ik goed hoe het aan “de andere kant” werkt en kan ik goed samenwerken met de diverse banken. Ook heb ik jarenlang jaarcijfers van ondernemers beoordeeld waardoor ik de discussie met de banken over een hypotheekaanvraag van een ondernemer goed aankan. Hierdoor krijg ik geregeld meer voor elkaar voor ondernemers dan elders. Ben je ondernemer of ben je in loondienst? Ik help je graag verder om je volgende woning te financieren!

Je kunt mij bellen op 06-11527843 of mailen via ruben@totaal-advies.nl

Angelique Cammeraat

Mijn naam is Angelique Cammeraat, sinds 2012 werkzaam in de financiële dienstverlening. Voorheen bij twee verzekeringsmaatschappijen en sinds 2014 als medewerkster bij Totaal Hypotheek Advies.

Ik zorg dat alles administratief vlekkeloos verloopt en onderhoud het contact met de banken, verzekeringsmaatschappijen en met onze relaties. Daarnaast vergelijk ik premies en voorwaarden voor een voordelig en aantrekkelijk woonpakket en uw autoverzekering. Ik ben gediplomeerd.

Voor al je vragen kun je mij bereiken op 0172 471 571  of via e-mail angelique@totaal-advies.nl

Waar kunnen wij je bij helpen?

Geld nodig om je woonwensen in vervulling te laten gaan? Advies nodig bij het kiezen van de juiste hypotheek? Wij staan voor je klaar bij al je vragen.

Wij worden beoordeeld met een
10,0

Dit zeggen relaties over ons

Lees wat onze relaties van ons hypotheekadvies vinden.

De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit ...
Lees verder...
Dennis en Chantal
De contacten die we hadden met ruben liepen vlot en vriendelijk. We werden fijn geholpen met de vragen die we hadden. Het werdt ons dan ook duidelijk uit gelegt op ons niveau.Ook gaven ze ons nog wat tips mee. En keken welke mogelijkheden het beste bij ons pasten. De sfeer op kantor was fijn en gezellig. En hebben daar door ook veel gelachen. En ze nemen je zo als je bent. Kom je zo wel in je overal of in een 3 delig pak.het haalt ze niet uit wie of wat je bent ze verwelkomen je met open armen. Mocht iemand een goede hypotheek adviseur zoeken, dan ben je bij totaal hypotheek advies aan het juiste adres ze zoeken alles tot in de puntjes voor je uit.
Dennis en Chantal
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het ...
Lees verder...
Roderick & Eliana
Wat heeft Eric zijn best gedaan om ons droomhuis te realiseren! Geen vraag was te gek, hij wist alles zo duidelijk uit te leggen. Ook al moest het soms meerdere keren voordat het kwartje viel. Daarnaast was Angelique ook erg behulpzaam om onze vragen te beantwoorden. Dankbaar voor de diensten. We zullen jullie zeker aanraden als mensen vertellen dat ze op zoek zijn naar goed en oprecht advies!!
Roderick & Eliana
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen ...
Lees verder...
A & S
Eric is een geweldige hypotheekadviseur! Beter kan niet. Ik durf te zeggen dat hij de beste van het land is. Hij neemt al het werk uit je handen en met zijn team laat hij het proces vlekkeloos verlopen. Voordat we bij hem kwamen zaten we bij een ander en gelukkig hebben we de keuze gemaakt om naar Eric te gaan. Hij adviseert je van A tot Z, hij legt alles uit, hij ontneemt je alle stress en je weet dat je in goede handen bent. De hypotheek was erg snel geregeld en voor we het wisten waren we aan het tekenen. Eric hecht veel waarde aan klantrelaties en dat vonden we fijn. Dit was onze eerste koopwoning en wat zijn we blij dat het zo goed verlopen is, mede dankzij Eric. Zijn team is ook geweldig! Wij radden iedereen Eric en zijn geweldige team aan. 10 van de 10 punten!
A & S
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ...
Lees verder...
Mo & Margaux
We hebben een super goede samenwerking gehad om onze hypotheek rond te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden altijd terecht met vragen. Zo was onze hypotheek ook al in 2 weken rond. Al met al een fijne prettige samenwerking.
Mo & Margaux