Inloggen

Nieuws & blogs       |       Gesprek plannen

Je maximale hypotheek berekenen

Zelf berekenen hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Gebruik de rekentool om te berekenen hoeveel je kunt lenen en wat de maandlasten van je hypotheek zullen zijn. Let op, dit is slechts een indicatie, waar wij geen rechten aan ontlenen. Je kunt schatting krijgen van je maximale hypotheek door de rekentool hieronder te gebruiken. Om een beter beeld te krijgen van je hypotheek mogelijkheden raden wij aan om een gratis gesprek in te plannen.

  • Direct een schatting van hoeveel je kan lenen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Wat heeft invloed op hoeveel ik kan lenen?

Bij het berekenen van je maximale hypotheek houdt de geldverstrekker (de bank) rekening met verschillende factoren. Een hoger inkomen vergroot je leencapaciteit, dus als je samen met een partner koopt, kan dit voordelig zijn. Echter, financiële verplichtingen zoals een studieschuld, lopende kredieten (zoals telefoonabonnement of private leaseauto), en partneralimentatie kunnen de hoogte van je lening beïnvloeden. Voor een duidelijk beeld van je hypotheekopties is het belangrijk om al deze elementen in overweging te nemen. Daarom raden wij altijd aan om even voor een gratis hypotheekadvies gesprek langs te komen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.
 

Laat je hypotheek berekenen door een hypotheekadviseur

Precies weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een hypotheek?

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing. Een rekentool die je maximale hypotheek berekent kan een indicatie geven, echter raden wij altijd aan om even langs te komen. Met onze expertise, marktkennis en ervaring kunnen we je begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen en met vertrouwen jouw nieuwe huis kunt financieren!